Tip: Foodies aanbieding

Foodies cover-201312

Naast het bakken en koken van zoete en hartige heerlijkheden, ben ik ook dol op het lezen erover! Je zou wel kunnen zeggen, dat ik verslaafd ben aan kook- en bakboeken en -magazines. Ik kan me er uren mee bezig houden. Lekker bladeren, foto’s kijken, lezen, inspiratie opdoen, etentjes plannen. Regelmatig vind je mij dan ook op de bank, aan de tafel of in bed met een flinke stapel culinaire lectuur om mij heen. Om vervolgens tot een boodschappenlijstje te komen en de supermarkten te bestormen ;-)

Recentelijk heb ik een abonnement afgesloten op Delicious. Aangezien ik het toch iedere maand kocht, leek het me wel zo praktisch en voordelig. Een ander magazine wat ik regelmatig koop is Foodies magazine. En nu kwam ik deze super voordelige aanbieding tegen! Een jaarabonnement van 12 exemplaren voor € 12,00! Dat kon ik natuurlijk niet laten schieten.

En omdat ik nou eenmaal verslaafd ben, heb ik ook maar meteen een abonnement op La Cucina Italiana afgesloten. Ook super voordelig, een jaarabonnement van 8 nummers voor € 16,00.

la cucina italiana l1308_001000_cover_web

Lees even goed de voorwaarden door. Na een jaar wordt het abonnement automatisch verlengd, maar je kunt uiterlijk n maand van tevoren opzeggen.

Jullie gaan beslist nog veel recepten terug zien op WensKeuken.nl!

3 gedachten over “Tip: Foodies aanbieding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>